tirsdag den 25. september 2012







Graduation på Kara Seco
Der var stor fest på Kara Seco den 21-9. Form 4 (som nogenlunde svarer til 9. kl) skulle fejres med afslutnings ceremoni , hvor familie, prominente gæster samt lærere var med. I ugen op til festen havde alle travlt med at gøre hele campus området fint: feje, male, plante,  rive, hakke og rydde op. Eleverne var ind imellem ved at køre trætte. Festen skulle være fredag kl. 10 og først torsdag aften sent blev teltet sat op – i mørke.
Fredag morgen var pladsen foran administrationsbygningen pyntet og der lød livlig reggae og afrikansk disco musik allerede fra den tidlige morgenstund af. Karagwes nuværende biskop Bagonza, den tidligere og den endda endnu tidligere biskop mødte op og blev indkvarteret på hæderspladserne. Kl. 10 begyndte et festligt program for alle elever, men specielt for form 4. Der blev danset, sunget, talt, rappet, lavet karate og danset traditionel trommedans hvor især mange af mødrene strømmede til og var med i dansen. Som et højdepunkt på dagen var indvielsen af skolens nye hjemmeside som to elever, Elias og Rogers  har været engageret i.
I denne uge og frem til den 24 oktober er der skriftlige eksaminer. Grunden til at man holder festen lige inden eksamen, er at der har været en uheldig udvikling på mange secondary schools, hvor graduationfesterne har udviklet sig til optøjer og skolerne er blevet hærget når eksamen først var i hus.  Men nu holdes de i lidt strammere tøjler og det blev en rigtig sjov og utrolig varm dag, hvor vi sluttede af med en vældig fornem og stor bespisning af godt 800 mennesker.









Ingen kommentarer:

Send en kommentar